Vier tips om goedkoper met de trein te reizen

Dagblad Metro is de krant die door veel treinreizigers gelezen wordt. En daarom besteed de trein veel aandacht aan ov-nieuws. Extra interessant is het artikel met vier tips om goedkoper met de trein te reizen. Maar natuurlijk komt de krant ook vaak genoeg met ander nieuws.

Een aantal tips in het artikel liggen voor de hand. Bijvoorbeeld het kopen van een NS Kortingskaart. En het zoeken van voordelige treinkaartjes van bijvoorbeeld ETOS, Blokker, AH en Kruidvat. De treinacties staan niet in dit artikel, daarvoor moet je kijken bij Goedkoop met de Trein.

Maar in het artikel komt ook een originele tip aan de orde: expres niet uitchecken met de OV-chipkaart. Dat is eigenlijk een beetje vals spelen. Wie met een Dal Voordeel abonnement vergeet uit te checken, betaald 10 euro. Maar soms kost de treinreis meer dan 10 euro. Dan kun je dus expres vergeten om uit te checken.

Een ander interessant artikel dat Dagblad Metro eerder schreef, ging over het goedkope NS Groepsretour.

Natuurlijk kun je ook op de site gewoon doorklikken naar de homepage van dagblad Metro, dan vind je het actuele late nieuws wat er in Nederland gebeurd.