Spoordeelwinkel.nl: ook NS heeft goedkope treinkaartjes

Wie denkt dat je voor voordelige treinkaartjes alleen bij Blokker, Kruidvat of Hema terecht kan, heeft het helemaal mis. Iedere maand heeft NS zelf ook allerlei verschillende treinacties. Die goedkope treinkaartjes vind je niet op NS.nl, maar bij de Spoordeelwinkel.

De Spoordeelwinkel van NS bestaat inmiddels al meer dan vijf jaar, toch is de website nog lang niet bij iedereen bekend. De Spoordeelwinkel heeft iedere maand ongeveer 25 treinaanbiedingen. Het gaat dan vooral om een treinkaartje met toegang bij een attractie, dierentuin of museum. Die acties kunnen erg aantrekkelijk zijn.

Wat denk je bijvoorbeeld voor 39 euro toegang tot de Efteling, inclusief treinreis en bus? Dat is een aanbieding die van tijd tot tijd terug komt. Zo zijn er meerdere acties die bij de Spoordeelwinkel terug keren. Bijvoorbeeld dagje Madurodam, dagje Keukenhof of dagje Blijdorp.

Maar je kunt bij de Spoordeelwinkel van NS ook terecht voor voordelige treinkaartjes zonder dagje uit. Het gaat dan meestal om een dagretour, inclusief versnapering bij Bakker Bart of La Place. Maar soms is ook een tijdschrift bij de AKO inbegrepen. Zoiets kost vaak rond de 19 euro. Een hele nette prijs. Zie dus SpoordeelWinke.nl.

Andere goedkope treinacties zijn misschien voordeliger, maar het mooie van Spoordeelwinkel.nl is dat er altijd wel een aanbieding is. Daarmee voorkom je dus dat je ze moet kopen en vervolgens vergeet te gebruiken. Je kunt ze bij de Spoordeelwinkel van NS ook gewoon pas kopen wanneer je ze nodig hebt. Al zijn er ook acties die niet altijd lijken terug te komen. Zo is het Avondretour treinkaartje zeldzaam. De acties van de Spoordeelwinkel vind je uiteraard ook altijd op de website van Goedkoop met de Trein.