Thalys.com: Treinkaartjes naar Parijs

Thalys, ook wel bekend als de Trein naar Parijs, is een hogesnelheidstrein. Deze trein rijdt ook vanuit Nederland. Op Thalys.com kan je snel en eenvoudig goedkope treinkaartjes naar de Franse hoofdstad vinden. Al vanaf 35 euro, en soms al vanaf 20 euro!

Parijs, door velen gezien als dé stad van de romantiek, is dankzij de Thalys sneller dan ooit bereikbaar. De Trein Parijs heeft vanaf Rotterdam slechts een reistijd van circa 2,5 uur.

Treinkaartjes voor de Thalys kun je altijd kopen vanaf 3 maanden voor vertrek op Thalys.com. Hoe eerder je bent, hoe goedkoper de treinkaartjes. Thalys heeft echter niet het alleenrecht op treinkaartjes naar Parijs. Ook NS International, HappyRail, B-Europe en SNCF Voyages verkopen treinkaartjes naar de Franse hoofdstad.

Rechtstreeks met de trein naar Parijs? Dan is vanuit Nederland de Thalys de enige optie. In Nederland stopt de Trein Parijs in Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal. Ook in België zijn er diverse opstapplaatsen. Bijvoorbeeld Antwerpen Centraal, Brussel Zuid en het station van Luik. Luik is trouwens ook een interessant opstappunt voor treinreizigers in Zuid-Nederland. Die kunnen in Maastricht de trein naar Luik nemen, en dan opstappen op de hogesnelheidstrein. Op naar de romantiek.

In 2016 vierde Thalys haar 20 jarig jubileum. Dat deden ze met een hele mooie actie: 20 mei waren alle Thalys treinkaartjes 20 euro. En dat was een groot succes. Wij hopen dat deze actie wordt herhaald, zodat we opnieuw voor 20 euro met de Trein naar Parijs kunnen. Dus blijven we Thalys.com goed in de gaten houden.