Korting Trein naar Berlijn

Goedkoop met de trein naar Berlijn? Berlijnmetkorting.nl geeft tips. Sommige tips liggen voor de hand, maar je moet er wel net even aan denken. Daarom is het handig dat alle tips hoe je goedkoop met de trein naar Berlijn kunt op een rij zijn gezet.

En er zijn ook minder voor de hand liggende tips op de pagina te vinden. Wat dacht je ervan om pas in Bad Bentheim in te stappen in de Trein Berlijn? Misschien niet voor iedereen haalbaar, maar voor wie dat wel zo is, kan snel en eenvoudig tot 50% besparen. Zeker voor mensen die dichtbij Duitsland wonen, zoals Enschede en Hengelo, is dit een mooie tip waar snel geld mee bespaard kan worden.

Ook lees je meer over de voorwaarden van de treinkaartjes naar de Duitse hoofdstad. Zo kun je met een voordelig treinkaartje niet zomaar in iedere trein stappen, maar alleen in de trein waarvoor je gereserveerd hebt. En, waar kun je het treinkaartje het beste kopen? Is dat bij NS International? HappyRail of B-Europe?

Berlijnmetkorting.nl biedt overigens niet alleen tips voor de trein, maar ook voor lastminutes met de bus en voor vliegtickets. Verder lees je meer over de bezienswaardigheden in Berlijn, zoals over de Berlijnse Muur, Brandeburger Tor en andere topattracties.

Ook handig zijn de tips voor goedkoop openbaar vervoer in Berlijn. In Berlijn rijden bijvoorbeeld veel stadstreinen, zogenoemde S-Bahn treinen. Daar kun je al voor 7 euro per dag onbeperkt gebruik van maken. Ook mag je dan gebruik maken van de Berlijnse ondergrondse. De metro heeft in de Duitse hoofdstad overigens U-Bahn.