Goedkoop met de Trein

Op zoek naar goedkope treinkaartjes? Dan kan deze website je zeker helpen. Op deze site worden namelijk alle treinacties verzameld. Niet alleen NS Dagkaarten van Kruidvat, Hema, Blokker of Albert Heijn. Maar ook andere goedkope treinkaartjes. Bijvoorbeeld dagretours, avondretours en informatie over het NS Groepsretour.

Ook de voordelige treinkaartjes van de NS Spoordeelwinkel ontbreken niet. Net als aanbiedingen van ETOS, ActievandeDag, VakantieVeilingen en SocialDeal. Wij maken dankbaar gebruik van alle treinacties die we op deze website iedere keer opnieuw vinden.

Zo leer je op goedkoopmetdetrein.nl dat Kruidvat vooral goedkope treinkaartjes heeft voor het weekend, en Blokker vaak Dal Vrij treinkaartjes aanbied. ETOS heeft zogenoemde Superdaltickets, treinkaartjes die alleen na 11:00 uur geldig zijn en vaak per twee verkocht worden, en spotgoedkoop zijn.

Ook lees je op deze websites tips hoe je met de trein kunt besparen. Dus voor iedereen die af en toe met de trein wil reizen en geen NS abonnement heeft, is Goedkoopmetdetrein.nl echt een aanrader. Immers, op de website van NS vind je deze goedkope treinkaartjes niet.